Bel ons voor GRATIS ADVIES & voor PRO DEO BEZWAAR:

Boete uitkering?

100% gratis advies!

Bel nu met een uitkeringsspecialist

> Pro Deo uitkeringsadvocaat

> Gratis juridisch advies in heel Nederland

> Directe behandeling van uw probleem

Vul uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op.  Boete bijstandsuitkering

  Legt de gemeente u een boete (Participatiewet) op omdat u de inlichtingenplicht hebt geschonden, dan wel de inlichtingenplicht niet bent nagekomen? Het is dan van belang dat u snel en juist handelt.

  Indien u het niet eens bent met een besluit (beschikking) van de gemeente of sociale dienst, dan heeft u de mogelijkheid om binnen de gestelde termijn bezwaar te maken. Het gestelde bezwaartermijn is doorgaans 6 weken na de dagtekening van de brief (besluit).

  De bezwaarfase is bij een boete bijstandsuitkering cruciaal. Als u in het bezwaarschrift niet alle verweergronden aanvoert, dan worden de niet aangevoerde gronden meestal buiten beschouwing gelaten bij een eventuele beroepsprocedure bij de bestuursrechter. Hierdoor is het van belang dat u vanaf het begin gebruik maar van professionele juridische bijstand.

  Weet u niet wat de mogelijkheden zijn tegen een besluit van de gemeente? Neem dan contact met ons op. Onze advocaat, gespecialiseerd in bijstandszaken (Participatiewet), kan de rechtmatigheid van de brief van de gemeente gratis voor u toetsen. Mocht de bijstandsadvocaat kansen zien, dan zal hij nagenoeg gratis bezwaar voor u maken.

  Wie zijn wij?

  Bezwaarschriftadvocaat.nl is een gespecialiseerd pro deo advocatenkantoor dat zich landelijk inzet voor mensen met problemen met hun bijstandsuitkering. Het kantoor is ervaren en gespecialiseerd in het maken van bezwaar tegen negatieve besluiten van de gemeente en sociale dienst. De ervaring heeft geleerd dat een goed juridisch onderbouwd bezwaarschrift van een advocaat vaak een oplossing biedt.

  Bezwaarschriftadvocaat.nl maakt voor u pro deo bezwaar bij boete bijstandsuitkering. Wij vinden namelijk dat mensen zonder portemonnee of ontnomen bijstandsuitkering ook toegang moeten hebben tot een deskundige advocaat. Bezwaarschriftadvocaat.nl is een onderdeel van Advocaten van Cuijk.

  CONTACTFORMULIER

  • U kunt dit formulier invullen en wij nemen binnen 3/u contact met u op;
  • Uw gegevens en de door u verstrekte informatie zal te allen tijde vertrouwelijk worden behandeld.   boete-bijstandsuitkering

   Bel nu met een uitkeringsspecialist:

   Contact

   Laat uw bijstandsprobleem niet liggen, maar laat de bezwaarschriftadvocaat deze aanpakken.

    Door op verzenden te klikken bent u akkoord met onze Privacy Verklaring

    bijstand advocaat
    Advocaat uitkering
    Uitkering stopgezet
    Menu