Bel ons voor GRATIS ADVIES & voor PRO DEO BEZWAAR:

Advocaat uitkering

100% gratis advies!

Bel nu met een uitkeringsspecialist

> Pro Deo uitkeringsadvocaat

> Gratis juridisch advies in heel Nederland

> Directe behandeling van uw probleem

Vul uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op.  Advocaat bijstandsuitkering

  Heeft u problemen met uw bijstandsuitkering en bent u op zoek naar een ervaren en deskundige Advocaat? Bezwaarschriftadvocaat.nl staat honderden mensen bij die problemen hebben met hun bijstandsuitkering (Participatiewet).

  Veelvoorkomende praktijkvoorbeelden:

  • De gemeente/sociale dienst heeft vastgesteld dat u samenwoont;
  • U heeft producten/diensten verkocht op marktplaats;
  • U spant zich niet voldoende in voor het vinden van een baan;
  • Het recht op bijstand/uitkering kan niet worden vastgesteld;
  • U heeft niet de gevraagde stukken, zoals bankafschriften, ingeleverd;
  • De gemeente vraagt om bewijsstukken, omdat u heeft gegokt;
  • U heeft geen of niet voldoende gebruik gemaakt van een door het college aangeboden voorziening;
  • De gemeente/sociale dienst heeft een huisbezoek bij u afgelegd;
  • U werkt niet of onvoldoende mee aan trajecten om de kansen op werk te vergroten.

  Wat kunt u doen?

  Als u een brief van de gemeente heeft ontvangen, dan is het van belang dat u snel en juist handelt. Indien u het niet eens bent met een besluit (beschikking) van de gemeente of sociale dienst, heeft u de mogelijkheid om binnen de gestelde termijn bezwaar te maken. De gestelde bezwaartermijn is doorgaans 6 weken na de dagtekening van de brief (besluit). Het te laat bezwaar maken zorgt ervoor dat het besluit niet meer kan worden aangevochten, ongeacht de juistheid en rechtsgeldigheid van het besluit.

  De bezwaarfase is aldus cruciaal. Het bezwaarschrift vormt de grondslag van uw bezwaar. Het opstellen van een bezwaarschrift is specialistisch werk waar advocaten voor zijn opgeleid. Als u in het bezwaarschrift niet alle gronden van het bezwaar aanvoert, dan kan de gemeente daaraan voorbij gaan, evenals later de bestuursrechter en de Centrale Raad van Beroep in hoger beroep. Hierdoor is het van belang dat u vanaf het begin gebruik maar van een gespecialiseerde advocaat.

  Bent u benieuwd of u het besluit van de gemeente en/of sociale dienst (met succes) kan aanvechten? Neem dan contact met ons op. Onze advocaat, gespecialiseerd in bijstandszaken (Participatiewet), zal de rechtmatigheid van de brief van de gemeente gratis voor u toetsen. Mocht de bijstandsadvocaat kansen zien, dan zal hij nagenoeg gratis (pro deo) bezwaar voor u maken en in voorkomende gevallen u bijstaan op de hoorzitting en aldaar namens u het woord voeren.

  Wie zijn wij?

  Bezwaarschriftadvocaat.nl is een gespecialiseerd pro deo advocatenkantoor dat zich landelijk inzet voor mensen met problemen met hun bijstandsuitkering. Het kantoor is ervaren en gespecialiseerd in het maken van bezwaar tegen negatieve besluiten van de gemeente en sociale dienst. De ervaring heeft geleerd dat een goed juridisch onderbouwd bezwaarschrift van een advocaat vaak een oplossing biedt.

  Onze advocaat maakt voor u pro deo bezwaar als u problemen heeft met uw bijstandsuitkering. Wij vinden namelijk dat mensen zonder portemonnee of ontnomen bijstandsuitkering ook toegang moeten hebben tot een deskundige advocaat. Bezwaarschriftadvocaat.nl is een onderdeel van Advocaten van Cuijk.

  CONTACTFORMULIER

  • U kunt dit formulier invullen en wij nemen binnen 3/u contact met u op;
  • Uw gegevens en de door u verstrekte informatie zal te allen tijde vertrouwelijk worden behandeld.   Heeft u te maken met:

   Welke van de onderstaande gevallen is bij u van toepassing?

   Bel nu met een uitkeringsspecialist:

   Contact

   Laat uw bijstandsprobleem niet liggen, maar laat de bezwaarschriftadvocaat deze aanpakken.

    Door op verzenden te klikken bent u akkoord met onze Privacy Verklaring

    bijstand advocaat
    Advocaat uitkering
    Uitkering stopgezet
    Menu